2015 wordt jouw jaar

De eerste dagen van 2015. Nieuwjaarswensen en voornemens vormen een constante stroom in (sociale) media.
Maar wat met jouw voornemen voor dit jaar? Wat wil je bereiken in 2015? Wat wens je in je leven voor het komend jaar?Het is iets dat me de laatste dagen bezighoudt. Het is belangrijk om de kracht van intenties en doelen niet te onderschatten. Een intentie formuleren is gelijk een kaart tekenen. Ze leiden je naar je bestemming, ze worden de drijvende kracht van je bewustzijn. Zonder intentie, is er geen kaart en dus rijd je maar wat rond met geen doel voor ogen.

Mijn ervaring:
We schrijven einde 2013, voorjaar 2014. Yoga speelde ondertussen een belangrijke rol in mijn leven. Ik had een weekje yogavakantie in de zon achter de rug en had gezien hoe yoga kon zijn: met veel lichtheid en humor en toch soms best fysiek uitdagend. Ik voelde ook een onrust om er ‘iets’ mee te doen. Je lichaam weet het eigenlijk al, maar je hoofd verzint 1001 redenen om het niet te doen.
# geweldige dingen komen niet voort vanuit je comfort zone
# angst is een slechte raadgever
De website voor kinderyoga kwam eigenlijk vanuit mijn intentie ‘ik wil starten met kinderyoga’. Een heel duidelijke intentie: kort en krachtig
# hou het positief
De vraag naar yoga voor volwassenen volgde vrijwel onmiddellijk. Lessen werden gepland, uurrooster en website werden aangepast.
# zorg dat je intenties kunnen evolueren

Herhaal je intentie regelmatig. Wens het met heel je hart en je lichaam en geloof erin. Een intentie zonder rotsvast geloof is nutteloos. Voed je onderbewustzijn regelmatig met beelden van hoe je het allemaal ziet, zoek desnoods foto’s, prenten erbij en maak je eigen droombord.

En nu het nieuwe jaar er is, ben ik bezig met mijn doelen voor 2015. Nog niet helemaal afgelijnd en soms ook nog wat wazig, maar het geraakt af.

Ik wens je een prachtig, vol 2015!

Namasté

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.