Nieuwe plannen, nieuwe ideeën,…nieuw aanbod

Ik ga het niet ontkennen. Einde juni voelde ik dat rust nodig was in mijn yogalessen. Want ook al geef ik yoga en hoor ik ‘zen’ te zijn, stress, druk, het gevoel dat het allemaal even te veel is, zijn me echt niet onbekend. Zeker niet als je de yogalessen combineert met een ‘reguliere’ job.

De eerste twee weken van juli: niet aan lesgeven gedacht, wel yoga gedaan. Genoten van gezin, zon en zwembad. BBQ, wat meer rommel in huis…vakantiegevoel. Vertrokken naar een land waar nog meer familie zat, nog meer zon, met gelukkig een fantastisch zwembad, waar ik bijna dagelijks mijn ochtendyoga deed. Ja, de yogamat reist tegenwoordig overal mee ;-).

En aan dat zwembad met de zon die opkwam, begon het te kriebelen. Een klein ideetje.  Je merkt dat je in winkels met knutselspullen, begint rond te kijken of er iets ligt wat je kan gebruiken in je lessen. Weer een ideetje. Op het net zoek je naar dat ene boek. Je begint opnieuw filmpjes te bekijken, asana’s te bestuderen voor in je les.

En voilà, we zijn er terug. Met een aantal nieuwe dingen, zoals zwangerschapsyoga. Dat was een heel laat ideetje en eigenlijk een voorzetje van een zwangere vriendin. Maar het kriebelde enorm. En dat weet ik dat het goed zit. De yoga voor volwassenen heeft een extra lesavond op maandag.

Om maar te zeggen dat ‘er even uit zijn’ heel goed kan doen én nodig is. Voor iedereen.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben en kijk uit naar de nieuwe ontmoetingen.

Take A Break. Nog beter: take a yoga!

Namasté

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.